Поиск

Название клипа

ПРЕМ'ЄРА! DZIDZIO - Птахоподібна

Смотреть всю категорию:DZIDZIO
Дата:21.05.2016
Просмотров:804
Рейтинг:

Сценарист та режисер: Володимир Шурубура
Оператор: Олександр Рощин
Художник-постановник: Олександр Шкоденко, Максим Охрименко

Скульптура "Птахоподібна": Володимир Цісарик

Стиль: Катерина Олішевська, Світлана Дмитрук
Художник по гриму та зачіскам: Ольга Вовчук, Ірина Борисевич
Асистент по роботі з акторами: Ілона Гордієнко

Особлива подяка Fairmont Grand Hotel Kyiv, Vogue Cafe, Patriot Rental

ПРЕМ'ЄРА! DZIDZIO - Птахоподібна

Нещодавно в одному з готелів Києва гурт DZIDZIO "заночував", знімаючи кліп на застільну пісню "Птахоподібна".

За сюжетом Дзідзьо запрошує до себе на забаву своїх друзів аби відсвяткувати визначну подію. Але без запрошення приїжджає його давній колєга Бодя Павук, відомий за кліпом "Павук" та DZIDZIOFILM "Павук (без цензури)". Трохи не контролюючи ситуацію, Бодя дозволяє собі випити зайвого і починає поводитися як Птахоподібна людина.

«На кожній забаві хтось завжди напивається і стає птахоподібним. Згадайте той момент, коли ви не планували напитися, а сталося як завжди. Алкоголь взяв вас так, як ніколи! Може ви й не хотіли, бо ви ж культурна, вихована особистість. Але у той момент, немає значення, яка у тебе освіта, з якої ти сім’ї, ти перетворюєшся у Птахоподібну людину. Пийте, гуляйте, але знайте міру!» - застерігає Дзідзьо.

Спеціально для зйомок кліпу відомий львівський скульптор Володимир Цісарик виготовив статую Птахоподібної людини, в усіх елементах якої впізнаються рядки застільної пісні гурту DZIDZIO. Важить "Птахоподібна" приблизно півтони і на зріст 180 сантиметрів.

Крім того, Дзідзьо разом зі скульптором вирішив вилити 15 маленьких копій статуеток з бронзи, які подарує солідним людям. Кожна статуетка буде мати свій сертифікат і серійний номер. Одну зі статуеток мегапопулярний збирається розіграти поміж прихильників своєї творчості у фан-клубі.

А от оригінал статуї з кліпу «Птахоподібна» буде стояти в офісі гурту DZIDZIO.

Дзідзьо хоче, щоб ексклюзивна статуетка нагадувала всім, що будь хто, не зважаючи на статус, може перетворитися на Птахоподібну, якщо не знатиме міри.

(с) Meison Entertainment


Смотрите видео: ПРЕМ'ЄРА! DZIDZIO - Птахоподібна онлайн без регистрации.




Расскажи друзьям о клипе


Скачать клип Download


Мясные блюда Сложно представить меню, в котором нет мясного блюда. Это не только сытно, но и полезно. Обязательно присутствие мяса в первых блюдах, да и второе не обходится без аппетитного гуляша, тефтелей или котлеты. Без него бульон получается водянистый, а ужин – пресный и голодный. Попробуйте приготовить вашим друзьям вкуснейший стейк Стейк на гриле из говядины с салатом что можит быть вкуснее этого сочитания . переходите на сайт recepty-salatov.info и приготовьте отличный салат из мяса.

Уважаемый Гость ! Оставьте свой комментарий, поделитесь клипом с друзьями .

Наш видеоплеер воспроизводит Музыкальные видеоклипы онлайн на телефонах и планшетах с поддержкой Android (Андроид), iPhone и iPad под управлением iOS.Здесь Вы можете смотреть видео клип ПРЕМ'ЄРА! DZIDZIO - Птахоподібна бесплатно в режиме онлайн из категории DZIDZIO. Все ютуб ролики в хорошем качестве смотрите онлайн без регистрации.и без вирусов.

Что еще посмотреть:



Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]