Поиск

Название клипа

Я їду до мами – це продовження однойменного короткометражного DZIDZIOFILM

Смотреть всю категорию:DZIDZIO
Дата:07.07.2015
Просмотров:3970
Рейтинг:

Режисер - A.D.;
Сценарій - Lee Lamen;
Оператор - Олександр Рощин

DZIDZIO нарешті показав свою маму у новому кліпі «Я їду до мами»

В багатьох своїх відео-роботах фронтмен гурту DZIDZIO постійно звертається до образу своєї мами та отримує від неї поради і настанови по телефону щодо тих чи інших життєвих ситуацій. Нікому навіть не спадало на думку, що історія про Дзідзьову маму, заробітчанку, яка змушена була виїхати в Португалію 15 років тому і залишити свою сім’ю – реальна!

Презентувавши пісню «Я їду до мами», креативна команда гурту DZIDZIO одразу поїхала знімати кліп в Португалію. Це реальна історія з хеппі ендом, в якій троє друзів – Лесик, Юлік і Надя допомагають Дзідзьові здійснити мрію всього його життя – побачити найріднішу. На шляху їм зустрічаються різні перешкоди, але немає нічого сильнішого ніж зв’язок мами з сином, і в фіналі герой і його друзі таки дістаються до її оселі.

«Я не боявся показати свою маму, я своєї мами не стидаюся! Просто я ніяк не міг доїхати до неї в гості. Моя мама – то всім мамам мама! Її навіть всі діти на околиці називають мама Галя. Вона про всіх піклується, всіх нагодує, за всіма догляне. Я її дуже сильно люблю, поважаю і скучаю за нею. І я дуже радий, що нарешті вперше до неї поїхав в гості зі своїми колегами, вона всіх нас дуже радо зустріла. Ми нарешті за стільки років наговорилися з нею на різні теми вживу!» - розказує про свої враження від зустрічі з мамою Дзідзьо.

Локації, що були вибрані для відео, за сюжетом Дзідзьо, Лесик і Юлік відмічають на своїй карті, яку намалювали спеціально для подорожі. Серед локацій і безлюдний берег Атлантичного океану, статуя «Христа-Короля», міст «25-го квітня», Торгова площа зі статуєю короля Жозе I, Башта Белен та інші визначні місця Португалії.

Кліп «Я їду до мами» – це продовження однойменного короткометражного DZIDZIOFILM, який був презентований днями.


Смотрите видео: Я їду до мами – це продовження однойменного короткометражного DZIDZIOFILM онлайн без регистрации.




Расскажи друзьям о клипе


Скачать клип Download


Мясные блюда Сложно представить меню, в котором нет мясного блюда. Это не только сытно, но и полезно. Обязательно присутствие мяса в первых блюдах, да и второе не обходится без аппетитного гуляша, тефтелей или котлеты. Без него бульон получается водянистый, а ужин – пресный и голодный. Попробуйте приготовить вашим друзьям вкуснейший стейк Стейк на гриле из говядины с салатом что можит быть вкуснее этого сочитания . переходите на сайт recepty-salatov.info и приготовьте отличный салат из мяса.

Уважаемый Гость ! Оставьте свой комментарий, поделитесь клипом с друзьями .

Наш видеоплеер воспроизводит Музыкальные видеоклипы онлайн на телефонах и планшетах с поддержкой Android (Андроид), iPhone и iPad под управлением iOS.Здесь Вы можете смотреть видео клип Я їду до мами – це продовження однойменного короткометражного DZIDZIOFILM бесплатно в режиме онлайн из категории DZIDZIO. Все ютуб ролики в хорошем качестве смотрите онлайн без регистрации.и без вирусов.

Что еще посмотреть:



Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]